سه‌شنبه, 29 خرداد 1403

• تاريخ :
     ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
دوره‌ی آموزشی مجریان و بهره‌برداران منابع طبیعی در روستای انگوران برگزار شد

مطابق قراداد آموزشی منعقده فی‌ مابین مرکز با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در خصوص اجرای دوره‌های آموزشی مجریان و بهره‌برداران منابع طبیعی روز 15بهمن ماه با حضور کارشناسان محترم اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماهنشان و کارشناس آموزش بهره‌برداران مرکز، دوره‌ی آموزشی "زراعت چوب" و "مرتع داری و مدیریت چرا" در روستای انگوران برگزار شد. در این دوره آموزشی علاوه بر تدریس عناوین ذکر شده، بهره‌برداران محترم، مسائل و مشکلات خود را را بیان نمودند و راهنمائی‌های لازم برای رفع چالش‌های مطرح شده توسط کارشناسان انجام شد.

شایان ذکر است که جامعه هدف در برگزاری این دوره‌ها عبارت‌اند از: مرتع داران و بهره برداران منابع طبیعی، همیاران طبیعت، شوراهای اسلامی روستاها، تشکل‌ها و سازمانهای مردم نهاد. اجرای این آموزش‌ها یک سرمایه‌گذاری پر بازده در فرآیند حفظ، صیانت، توسعه و بهره‌برداری بهینه از منابع طبیعی است که موجب افزایش دانش و مهارت فنی مجریان و بهره‌برداران شده و در راستای توانمندسازی جوامع محلی انجام می‌گیرد.

۲۰۲۴۰۲۰۴_۱۱۱۵۵۰.jpg۲۰۲۴۰۲۰۴_۱۱۱۶۵۲.jpg